Baby, Toddler and Child Friendly Holidays in South West France

Kindvriendelijk vakantie in Frankrijk

Kindvriendelijk vakantie in Frankrijk

Speical plaats voor gezinnen

Door middel van Pagel, en onze twee andere locaties, Champs en Mas Sarrat, streven wij ernaar om in de meest perfecte instellingen, unieke baby-en kindvriendelijke vakantie locaties gericht op families en boekte alleen voor gezinnen met jonge kinderen. Onze ethos is om kleine familiale veilige plekken die het mogelijk maken uw kinderen de vrije loop en spelen midden van de natuur, het maken van vrienden en het verkennen van hun eigen verbeelding, het verplaatsen van het ene spel naar de andere zone, van speelschuur tot piratenschip aan de Indiase dorp, en op . Om een magische plek die het mogelijk maakt gezinnen om samen tijd door te brengen te creëren, creëren herinneringen die een leven lang meegaan en om plezier en gelach hebben!

Kinderen hebben al het speelgoed, speeltoestellen en fantasierijke speelplaatsen, maar er zijn ook traktaties voor papa en mama ook. Wij bieden een ‘Chef voor de Nacht’ service, een wekelijkse barbecue, massages, manicures en pedicures, mid verblijf reinigt, welkom manden, wijn, volwassen zithoek, schaduwrijke gebieden met banken bij het zwembad, Engels oppas en koken het eten.

In elk kind en baby vriendelijk gite / appartement bieden wij alle mogelijke praktische items waarbij vader of moeder zou willen in een thuis ver van huis, zodat u kunt ontspannen, wetende dat het bed bewaker, babyfoon of sterilisator of zelfs alles wat je vraagt is voorzien. Het speelgoed doos en Engels boeken kunnen we af te stappen van het plaatsen van televisies in de gites en vakantie vrienden aan te moedigen interactief spel. Kindvriendelijk vakantie in Frankrijk zelden deze praktische en magische voor kinderen en volwassenen.

Onze prachtige PAGEL video te bekijken:

 

Comments are closed.

Enquire now!


Name (required)

Email (required)

Mobile Number

Nature of enquiry